top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

Перше "золото" серед видобувників!


В умовах війни працювати важко – кожен день на шахті видається досить напруженим, але гірники намагаються триматися на позитиві та виконувати поставлені перед ними виробничі завдання.


Осінь – це традиційні сподівання на початок чогось нового. Але для всього колективу Марганецького гірничо-збагачувального комбінату цей період означає одне – підведення підсумків роботи видобувних та прохідницьких бригад, які працюють на шахтах підприємства. В цей період розпочинається найцікавіше – добігають кінця виробничі змагання серед трудових колективів підземних видобувних цехів, і ось-ось будуть визначені володарі перших, других та третіх місць цієї гірничої боротьби.


Наприкінці вересня свої виробничі "новорічні" вогні запалила шахта №9/10, адже дві її прохідницькі бригади достроково виконали свої річні плани: Юрія Москаленка (1 місце) та Анатолія Карпука (2 місце).


Не відстають від прохідників і видобувники.


28 вересня на шахті №14/15 видобувна бригада Сергія Володимировича МАКАРЮКА достроково виконала річний план у розмірі 86 тисяч тонн з видобутку сирої марганцевої руди.


Сергій Володимирович у свій час прийняв бригаду від попереднього видатного бригадира – Сергія Анатолійовича Харіна, і впродовж всього часу колектив старанно працював та підтримував гідне звання гірників.


В 2004 році Сергій Володимирович закінчив Національний гірничий університет за спеціальністю "Розробка місцезнаходжень корисних копалин" та отримав диплом гірничого інженера. В тому ж році він влаштувався на шахту №9/10 підземним гірником очисного вибою 5-го розряду, а через рік перевівся на шахту №14/15, де і працює зараз.

Особливу підтримку у виконанні встановлених планових показників надають Сергію Володимировичу його ланкові – В'ячеслав Кірюшкін, Антон Бабенко та Іван Дядик.

Того дня, 28 вересня, бригаду традиційно вітали на стволі шахти керівництво підземного видобувного цеху №14/15 та представники адміністрації Марганецького гірничо-збагачувального комбінату.


Ми також приєднуємось до теплих слів привітань із завершенням чергового виробничого року та зичимо гірникам мирного неба, міцного здоров’я та нових перемог на гірничому фронті!

944 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page