top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

З Днем юриста України!

8 жовтня в Україні відзначається День юриста, який з'явився в календарі нашої Держави за Указом Президента №1022/97 від 16 вересня 1997 року. Це свято, об'єднує юристів різних сфер діяльності, що стоять на захисті прав і свобод українців.


День юриста, це професійне свято людей все життя яких підпорядковане гаслу

«Знати право, служити праву, захищати право».


Шановні юристи Марганецького гірничо-збагачувального комбінату!

Щиро вітаємо вас з Днем юриста України!


Ваша професійна діяльність спрямована на створення стабільного механізму реалізації норм права на нашому підприємстві, ви забезпечуєте законність тих чи інших виробничих процесів, і саме від вашої ефективної роботи та самовіддачі багато в чому залежить захист законних інтересів Марганецького гірничо-збагачувального комбінату.

Кожен юрист нашого підприємства – інтелектуал, адже його робота потребує дедуктивного мислення, чудової пам'яті, ерудиції та комунікабельності. Тому професію юриста ми так глибоко цінуємо та поважаємо.

Ми вдячні вам за відданість обов'язку, а також професіоналізм, витримку і принциповість, що виявляються при його виконанні.


Прийміть найтепліші та найщиріші побажання успіхів у нелегкій праці, нових досягнень, невичерпної енергії, мирного неба, міцного здоров'я та благополуччя, а також щастя вашим рідним та близьким!


2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page