top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

З Днем захисника та захисниць України!

Шановні захисники та захисниці незалежної України!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України!


Це свято відзначається в українському суспільстві в день українського козацтва та великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. І нині Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які так само, як і наші пращури, стоять на захисті рідної землі. Адже оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від попередніх поколінь. Як відомо, це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: "Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!".


Напевно у світі немає таких слів, якими можна охарактеризувати ваш величний подвиг.

Мужність, честь, сила і відвага – тільки кращі з кращих склали присягу в лавах Збройних Сил України та стали на захист своєї Батьківщини, не замислюючись ні на хвилину.

14 жовтня є особливим днем для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління Героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.


Справжній вік Української армії сягає кількох століть, адже її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах протягом всієї історії нашої Держави. Тому сьогодні ми висловлюємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини та мужньо стоїть на захисті нашої Держави.


Висловлюємо найщиріші вітання ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, усім воїнам, які надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості Держави, миру та спокою нашого народу, і шануємо всіх, хто носить високе звання Захисника України.


Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, всім, хто наразі боронить наше мирне життя, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої Держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.


Вітаємо усіх військовослужбовців України! Ви наші захисники, опора Держави. Спокій наших будинків і спокій близьких у ваших надійних, сильних руках. Міцного здоров’я та сили, а ми прикладемо усіх зусиль, щоб ви повернулися до нас цілими і неушкодженими!

Слава Україні!

Слава нашим Героям!



















20 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page