top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

Допомога від Марганецького ГЗК

Зараз для Марганця та всього Нікопольського району настали надскладні дні, адже 6 червня внаслідок терористичних дій солдатів рф, Каховська ГЕС була повністю зруйнована. Багато територій Півдня як правобережної, так і лівобережної України, опинилися під пануванням вод Каховського водосховища.


Допоки вода Каховського водосховища невпинно наповнює басейн Чорного моря, Марганець та весь Нікопольський район залишився без води.


В місті було організовано доставку як питної, так і технічної води, створено відповідні пункти видачі.


Містоутворююче підприємство АТ "Марганецький ГЗК" не могло залишитись осторонь і також стало допомагати марганчанам в силу своїх можливостей. Ще минулого тижня оперативними діями керівництва підприємства була організована доставка технічної води для основних та допоміжних цехів комбінату. Під час водозабезпечення працівників комбінату, Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат також приступив до допомоги містянам.


Вже 11 червня, біля магазину "Baby-Маркет", проводилась перша пробна видача води мешканцям Марганця. Далі керівництвом комбінату буде вирішуватись питання, щодо подальшого завезення води, а також узгодження відповідного графіку, щоб також внести свою частку у водозабезпечення міста - це суттєво полегшить складну ситуацію із забезпечення водою, яка склалася внаслідок збройної агресії російських окупантів проти мирного населення Нікопольського району.


В подальшому ми обов'язково будемо інформувати про забезпечення марганчан водою, за участю Марганецького гірничо-збагачувального комбінату.

російські терористи намагаються ще погіршити ситуацію, яку вони спричинили своїм екоцидом. Абсолютно свідомо. Немає зараз у світі тих, хто не побачив би, що росією керують нелюди. Нелюди, які особисто і є найбільшою катастрофою на планеті сьогодні.






8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page