top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

Вічна пам’ять...

Марганець втратив ще одного воїна на війні з росією.

16 липня в Київському національному інституті раку від тяжких поранень загинув наш марганчанин, гірник, люблячий чоловік та батько двох синів – Юрій Григорович ШВЕЦЬ, який отримав поранення, несумісні з життям, виконуючи бойове завдання в районі Старомайорська (Донецька область).

В Юрія Григоровича Швеця була досить тяжка доля, він багато чого побачив. Юрій був учасником війни в Афганістані, пройшов пекло АТО та на третій день від початку повномасштабного воєнного вторгнення рф на територію нашої Держави став до лав Збройних сил України. Але побачити Перемогу України та продовжити мирне, гірницьке життя йому не судилося – 4 липня він отримав поранення, і через 12 днів помер у лікарні...

Мирне життя Юрія Григоровича було як у всіх – двоє синів, кохана дружина, родичі та близькі люди, а також робота, якій він себе присвятив більше ніж на 20 років.

В трудовій книжці Юрія Григоровича Швеця записано тільки одне місце роботи – підземний електрослюсар черговий та з ремонту устаткування шахти №9/10 Марганецького гірничо-збагачувального комбінату.

Перший запис датується 1989 роком, коли він влаштувався на "дев’ять-десять" одразу після служби в армії. В 2016 році Юрій Григорович звільнився з комбінату у зв’язку з виходом на пенсію, але чотири роки "пенсійного" життя не змусили Юрія забути виробничу діяльність, тому в листопаді 2020 року він знову влаштувався на свою рідну шахту №9/10 і працював до 27 лютого 2022 року, поки не долучився до захисту України від ворожої навали...

Марганець знову втратив свого сина...


Адміністрація, профспілковий комітет Марганецького ГЗК, командування та весь особовий склад зенітних ракетних військ Нікополя висловлюють глибокі співчуття родині та близьким Юрія Григоровича Швеця.

Нехай Господь оселить душу Юрія в місцях, де Святі і Праведні спочивають, а рідним допоможе перенести цю непоправну втрату.

Світла та вічна пам’ять Захиснику України!

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page