top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

Звернення до передплатників газети "Гірницький вісник"

Шановні наші читачі!


Наше видання засновано ще в далекому 2002 році і майже два десятиліття ви отримуєте об’єктивну інформацію про роботу містоутворюючого підприємства АТ "Марганецький ГЗК", самого міста та читаєте нариси про славетних марганецьких людей!


Весь цей час ми з вами були в тісній, спільній творчій співпраці.


Щороку ми, редакція, відчайдушно боремось за передплатника, за вас, шановні, бо усві­домлюємо, що саме ви є нашим фундаментом на наступний рік, гарантом, що газета потрібна, що на неї чекають. Не буде перед­платників – не буде міцного ґрунту, на якому триматиметься наш "Гірницький вісник"! Більш ніж за 19 років існування нашого видання ми не дали підстави на­шим вимогливим читачам сумніватися у нашій щирості, у нашому бажанні чи, радше, нашій місії вчасно доносити актуальні новини.


Проте зараз ми, українці, переживаємо найскладніші часи.


24 лютого життя кожного з нас зробило круте, безповоротне піке. В цей день воєнна армада, яка присунула з Московії і навіки змінила наше життя, внесла корективи у все: у наш побут, у наші плани, в нашу можливість робити те, що робили до… До війни... В той же час Україна стала на оборону своєї цілісності і їй це вдається і на сьогодні.


Того дня змінилося не тільки наше життя, а й життя всіх підприємств та установ Держави і всі ми чудово розуміємо через "ЩО".


Ще буквально вчора-позавчора до нашої редакції телефонували читачі і запитували: "Чому нам не принесли газету?", "Ви працюєте?", "Коли буде наступний номер?"…


Будь-які професійні новини зараз є незначними та неактуальними – уся наша і ваша увага прикута до подій на наших кордонах, навколо наших міст і домівок.


Сьогодні знаємо, що дехто із передплатників нашого друкованого видання таки отримав номер за 25 лютого. Але, на жаль, більшість – ні.Так склалося, оскільки Укрпошта в умовах війни не може виконувати свої зобов’язання у повному обсязі. І ми цілком розуміємо складнощі логістики на шляху газети до читача. Нажаль, згодом, у зв’язку введенням воєнного стану, через напад РФ на нашу державу, та проведення бойових дій у близьких до нашого Марганця містах, Видавничий Будинок "Кераміст", у якому друкується газета "Гірницький вісник", був змушений призупинити робочий процес для збереження життів своїх працівників. Тому газета "Гірницький вісник" на деякий час переходить в роботу онлайн.


Ми точно знаємо, що кожен передплатник "Гірницького вісника" – наш перевірений, загартований труднощами друг. І кожен з Вас розуміє, наскільки переламний момент історії переживає нині Марганець та вся Україна.


Незабаром все скінчиться, ми в це віримо. Ми віримо в нашу перемогу, бо як кажуть в народі: якщо образити українця – лихо буде всім!




Віримо у краще, віримо у нашу Державу!

Слава Україні! Героям слава!




З повагою, редакція газети "Гірницький вісник".

442 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page