Горняцкий вестник

27 бер 2021 р.1 хв

З Міжнародним Днем театру!

Шановні режисери, актори і

технічні працівники

наших міських театрів!

Дорогі любителі і шанувальники

театрального мистецтва!

Вітаємо вас

з Міжнародним Днем театру!

Це свято наповнює душу особливим почуттям, адже театр – це чарівний світ, який допомагає побачити те, що в повсякденному житті ми часто не помічаємо.

Театральне мистецтво в Марганці знаходиться на високому рівні і продовжує активно розвиватися, а наші міські таланти можуть затьмарити своїми вміннями і харизмою найіменитіших мастодонтів української сцени. Наші творчі колективи дарують мешканцям міста чимало яскравих і цікавих зустрічей, які незмінно стають джерелом радості і натхнення. Але не тільки працівники і аматори творчих професій створюють феєрію на сцені. Свій внесок в розвиток театрального мистецтва роблять технічні помічники – трудівники тилу, без яких успіх будь-якої вистави неможливий.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу нелегку працю і самовіддачу, адже справа, якій ви присвятили чималу частину свого життя, вимагає повного занурення, а також доброго і гарячого серця.

Бажаємо всім, хто бере участь в міських театральних постановках, завжди отримувати задоволення від вистав, як можна більше успішних прем’єр, глядацької любові і бурхливих оплесків. А всім любителям театру – не втрачати інтерес до театрального мистецтва!

О.М. АЛЄКСЄЄНКО,

голова правління АТ «Марганецький ГЗК».

А.І. БУРЯК,

голова ПО ПМГУ ПАТ «Марганецький ГЗК».

А.І. СУПРУН,

голова ради ветеранів АТ «Марганецький ГЗК».

790
1