top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

З Міжнародним Днем театру!

Шановні режисери, актори і

технічні працівники

наших міських театрів!

Дорогі любителі і шанувальники

театрального мистецтва!

Вітаємо вас

з Міжнародним Днем театру!


Це свято наповнює душу особливим почуттям, адже театр – це чарівний світ, який допомагає побачити те, що в повсякденному житті ми часто не помічаємо.


Театральне мистецтво в Марганці знаходиться на високому рівні і продовжує активно розвиватися, а наші міські таланти можуть затьмарити своїми вміннями і харизмою найіменитіших мастодонтів української сцени. Наші творчі колективи дарують мешканцям міста чимало яскравих і цікавих зустрічей, які незмінно стають джерелом радості і натхнення. Але не тільки працівники і аматори творчих професій створюють феєрію на сцені. Свій внесок в розвиток театрального мистецтва роблять технічні помічники – трудівники тилу, без яких успіх будь-якої вистави неможливий.


Прийміть слова щирої вдячності за вашу нелегку працю і самовіддачу, адже справа, якій ви присвятили чималу частину свого життя, вимагає повного занурення, а також доброго і гарячого серця.



Бажаємо всім, хто бере участь в міських театральних постановках, завжди отримувати задоволення від вистав, як можна більше успішних прем’єр, глядацької любові і бурхливих оплесків. А всім любителям театру – не втрачати інтерес до театрального мистецтва!





О.М. АЛЄКСЄЄНКО,

голова правління АТ «Марганецький ГЗК».

А.І. БУРЯК,

голова ПО ПМГУ ПАТ «Марганецький ГЗК».

А.І. СУПРУН,

голова ради ветеранів АТ «Марганецький ГЗК».


78 переглядів0 коментарів
bottom of page