top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

Найважливіше - допомога тим, хто її потребує

Вже півтора місяця Україна перебуває в режимі карантину через загрозу поширення коронавірусної інфекції серед населення, що дозволяє істотно зменшити кількість інфікованих. Проте, окрім обмежувальних заходів, потрібні і більш рішучі дії, направлені на забезпечення лікарень та населення найнеобхіднішім у цей нелегкий період. Тому від самого початку карантину при Дніпропетровській ОДА, яку очолює Олександр Бондаренко, створено Обласний штаб протидії коронавірусу.


В РАМКАХ заходів, спрямованих на підтримку населення, від Обласного штабу протидії коронавірусу до Марганецької міської ради прибули продовольчі набори для найстарших марганчан – тим, кому вже виповнилося 80 років. До цього набору увійшли найнеобхідніші продукти, такі як цукор, сіль, борошно, олія, крупи, солодощі, а також засоби особистої гігієни.


На фото автора: Олексій Миколайович Гугля вручає продовольчій набір Марії Василівні Шиманській


Щоб кожен з пенсіонерів міг отримати допомогу, не виходячи з дому, міський голова Олена Жадько запропонувала депутатському корпусу долучитися до доброї справи та доставити продукти до місць призначення.


На фото автора: Алла Сергіївна Харіна вручає продовольчій набір Валентині Михайлівні Багдановій.


Депутати Олексій Гугля, Алла Харіна та Андрій Вітько, що представляють у міській раді Марганецький ГЗК, радо відгукнулися на ініціативу мера і доставили продовольчі набори пенсіонерам, що проживають на їх дільницях.




Автор: Аліна БОЯРЧУК.

50 переглядів0 коментарів
bottom of page