top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

Зі святом, з 78-ю річницею визволення Марганця!

6 лютого марганчани

відзначатимуть 78­-му річницю

з Дня визволення Марганця

від німецько­фашистських загарбників!


Вже не так багато залишилось тих, хто відважно та самовіддано захищав рідне місто від нападів німецько-фашистських загарбників у роки Другої Світової війни. Але все ж ще достатньо марганчан свято зберігають у собі живу пам’ять жаху 902 днів окупації, адже багато кому довелось пережити їх ще маленькими дітьми та підлітками. Свято Дня визволення Марганця від німецько-фашистських загарбників не втратило та і ніколи не втратить своєї важливості та актуальності для всіх містян. Тому 6 лютого для нас, марганчан, насправді величний день.


Приміть щирі слова привітань на честь Дня визволення нашого міста, в якому нам випала честь жити і працювати! Ми вдячні тим, хто воював за наше місто і віддав життя, визволяючи його із загарбницьких лап жорстоких окупантів. Висловлюємо найщиріші слова дяки всім ветеранам, які не дивлячись на поважний вік, зберігають силу духа, оптимізму та продовжують залишатися самовідданими патріотами нашого міста, адже їх воєнні та трудові подвиги не підвладні забуттю.


Вічна слава героям, що віддали своє життя за визволення Марганця. Слава фронтовикам і трудівникам тилу та велике спасибі людям, що відбудували гірницьке місто із руїн!



Зі святом, з 78-ю річницею визволення Марганця!





О.М. АЛЄКСЄЄНКО, голова правління АТ «Марганецький ГЗК».

А.І. БУРЯК, голова ПО ПМГУ АТ «Марганецький ГЗК».

А.І. СУПРУН, голова ради ветеранів АТ «Марганецький ГЗК».

30 переглядів0 коментарів
bottom of page