top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

З Днем медичного працівника

19 червня вітаємо

людей у ​​білих халатах

з їхнім професійним святом –

Днем медичного працівника!


Ваша праця, шановні робітники цеху охорони здоров'я Марганецького ГЗК та всі трудівники медицини, відповідальна, важлива і всеосяжна, адже кожна людина рано чи пізно звертається до вас у надії на здорове життя. Ви знаєте про нас, своїх пацієнтів, часом більше, ніж ми самі, і завжди готові відгукнутися на призов, надавши кваліфіковану допомогу. Крім того, що ви всі професіонали своєї справи, будь-якому з вас, незалежно від специфіки роботи, доводиться бути психологом, другом, наставником.


Зараз всі медичні працівники не тільки нашого підприємства, міста, області, а й країни в цілому виконують надзвичайно важливу роль порятунку життів під час війни. Українські працівники охорони здоров'я демонструють величезний героїзм та мужність у нашій спільній боротьбі з російським агресором. І ми їм щиро дякуємо за допомогу, знання, віру, надію, терпіння, порятунок життів та збереження здоров'я!


Від душі бажаємо нехай вашу неоціненну, благородну працю буде щедро винагороджено, пацієнти слухняно виконують призначення і завжди будуть вам вдячні, а рідні ніколи не користуються вашими послугами. Удачі, благополуччя та здорового медичного оптимізму!



О. М. Алєксєєнко, голова правління АТ "Марганецький ГЗК".

А.І Буряк, голова ПО ПМГУ АТ "Марганецький ГЗК".

А.І. Супрун, голова ради ветеранів АТ "Марганецький ГЗК".

34 перегляди0 коментарів
bottom of page