top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя!

1 червня, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей.


Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює сьогодення кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Наші маленькі українці завжди потребують любові, турботи та батьківської ласки, і так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цими почуттями.


Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт саме для цього всі ми живемо та працюємо, та зараз – воюємо.


Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо гідних українців, які неодмінно стануть гордістю нашої Держави.


Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.


Міжнародний День захисту дітей – це свято, яке нагадує суспільству про необхідність захищати права дітей, щоб усі вони росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни, котра забрала у наших дітей радість весни та літа.


У Міжнародний День захисту дітей бажаємо кожній дитині мирного неба та всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.



О. М. Алєксєєнко, голова правління АТ "Марганецький ГЗК.


А.І Буряк, голова ПО ПМГУ АТ "Марганецький ГЗК.


А.І. Супрун, голова ради ветеранів АТ "Марганецький ГЗК".

1 179 переглядів0 коментарів
bottom of page