top of page
  • Фото автораГорняцкий вестник

Геніальний Ювіляр Оскар Карлович ЛААР

Учений-самородок, винахідник, людина з унікальними якостями, великим інтелектом та непересічна особистість, ветеран Марганецького гірничо-збагачувального комбінату – все це про Оскара Карловича Лаара, який 31 липня у компанії друзів відсвяткував своє 95-річчя.


Ця зустріч не стала повсякденною, адже по-перше, не кожній людині виповнюється 95 років, а по-друге, Оскар Карлович презентував присутнім своє передбачуване відкриття закономірності первинного руху тіл матеріального світу, що розкриває єдину точку зору на Всесвіт.


Після захоплюючої лекції присутні обговорили теорію з Ювіляром, задавали цікаві питання, а потім від офіційної частини заходу перейшли до приємної – поздоровлень.


Святкування Ювілею продовжилось у теплій, родинній компанії під акомпанемент літераторів та письменників творчого об’єднання "Віра".


Оскара Карловича Лаара люблять і шанують в Марганці як генія науки та неординарну особистість. Не можна сказати, що його життя було легким. На його долю випадало немало випробувань. Але він не боявся труднощів, не спинявся перед перешкодами, а вмів з усього робити правильні висновки та виходити за рамки умовностей. Оскар Лаар вважає всі життєві обставини не випадковими, а такими, що привели його до внутрішніх прозрінь, допомагали глибше пізнавати сутність навколишніх явищ. Друзі відзначають його працьовитість, вольовий характер, доброту і душевність. Оскар Карлович примушує оточуючих бачити глибше, цікавитися світом і мріяти про непізнане.


Бажаємо Ювіляру міцного здоров’я та нових звершень, а також чекаємо зустрічі на 100-літньому Ювілеї Оскара Карловича Лаара!





4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page